Mətbəx

Hələ sınamadığınız ağız sulayan kolbasa reseptləri

Sosislər sosiska çox oxşayır – rahat yeməklər, hazırlanması asan və ən əsası çox yönlüdür. Tək yemək yaxşı olsa da, bir qabda daha da dadlı olurlar. Bu sevimli ət parçası daha çox səhər yeməyi zamanı istehlak olunur, eyni zamanda səhər yeməyi, nahar və ya şam yeməyi üçün mükəmməl, doyurucu yeməklər yaratmaq üçün bir tərkib hissəsi kimi də istifadə edilə bilər.

Bu doyumlu kolbasa reseptlərini indi sınayın:

Kolbasa və istiot pendir ilə makaron

Nə lazımdır:

  • 1/2 kiloqram İtalyan kolbasa

  • 1 qırmızı bolqar bibəri, doğranmışdır

  • 1 böyük soğan, doğranmışdır

  • 2 diş sarımsaq, kıyılmış

  • 4 stəkan az sodyum toyuq stoku

  • 2 stəkan marinara sousu

  • 1 1/4 stəkan qabıqlı makaron

  • 1 stəkan rendelenmiş mozzarella pendir

  • 1/2 fincan ağır krem

  • Qızartmaq üçün zeytun yağı

  • Qarnir üçün doğranmış cəfəri

Zeytun yağını orta bir atəşdə böyük bir tavada qızdırın, sonra kolbasa qızartıncaya qədər bişirin. Hazır olduqda bolqar bibəri, soğan və sarımsaq əlavə edib 5 dəqiqə bişirin. Makaron, toyuq suyu və marinara sousu əlavə edin. İstiliyi orta dərəcədə azaldır və 20 dəqiqə bişirin və ya al dente makaron bişənə qədər. Sonda mozzarella və ağır krem ​​əlavə edin. Digər maddələrlə yaxşı birləşənə qədər qarışdırın. İstidən çıxarın və xidmət etməzdən əvvəl cəfəri ilə bəzəyin.

Sarımsaqlı pendir İtalyan sosisləri

Nə lazımdır:

  • 1/2 kiloqram İtalyan kolbasa

  • 4 şey. Əlavə rulon uzunluğu kəsildi

  • 2 diş sarımsaq, incə rəndələnmiş

  • 1/2 çubuq duzsuz kərə yağı

  • 2 stəkan marinara və ya pomidor sousu

  • 1 stəkan rendelenmiş mozzarella pendir

  • 1/4 stəkan incə doğranmış reyhan yarpaqları

  • 1/4 fincan doğranmış cəfəri

  • 1 xörək qaşığı əlavə zeytun yağı

  • 1/4 çay qaşığı kosher duzu

Sarımsaq, duzsuz kərə yağı, cəfəri və koser duzunu kiçik bir qabda birləşdirin. Çörək ruletlərini haşiyələnmiş bir çörək qabına qoyun və hər birinin kəsilmiş tərəflərini sarımsaq yağı qarışığı ilə fırçalayın. Əvvəlcədən qızdırılmış sobada (350F) 8 dəqiqə və ya qızartı qəhvəyi olana qədər bişirin. Kənara yığmaq. Böyük bir tavada zeytun yağını orta istidə qızdırın, sonra sosisləri 7-8 dəqiqə bişirin. Marinara sousunu əlavə edin və 2 dəqiqə daha bişirin. Sosiska qarışığını qızardılmış çörəklərə qaşıqlayın. Üstünü mozzarella ilə doldurun və 6-8 dəqiqə daha bişirin. Tamamlandıqdan sonra xidmət etməzdən əvvəl reyhanla çiləyin.

Kolbasa ilə çox şey edə bilərsiniz – onları özləri yeyə bilər, omletlərdə, makaron reseptlərində, şorba, sendviç və s. Ağızdan suvaran kolbasa reseptlərini indi sınayın!

Daha çox Göstər

Əlaqəli yazılar

Bir cavab yazın

Sizin e-poçt ünvanınız dərc edilməyəcəkdir. Gərəkli sahələr * ilə işarələnmişdir

Back to top button